Anunturi

ORIENT COMPANY SRL anunta publicul interesat asupra luarii de catre APM Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  Construire restaurant P+1E partial cu anexe integrate si terasa acoperita, construire anexa parter – bar exterior cu terasa acoperita, construire foisor, piscina exterioara si imprejmuire partiala teren propus a fi amplasat in Judetul Braila, Municipiul Braila, Strada Imparatul Traian, Nr. 32, lot 1/1/1 proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – Municipiul Braila, B-dul Independentei, Nr. 16, Bl. B5, in zilele licratoare intre orele 09:00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.